Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 11 месяцаў
Паведамленняў: 180
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
Папярэджанняў: 0
А чаму музыка і кнігі ў форуме? У навігацыі няхай бы было...
Дададзена праз 12 хвілін 14 секунд:
Мікола! нейкія неадэкватныя калонкі "новае" і "папулярнае". хто рэгулюе гэта? наладзь працу сайту нармалёва! ня спаць! а увогуле, зараз больш падабаецца, як абноўлены стаў. дызайн сьвяжэйшы.
Паведамленне адрэдагавана 3 снежня 2007 10:39. Рэдагавалася 1 раз(а)
Адмін --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Мікола! нейкія неадэкватныя калонкі "новае" і "папулярнае". хто рэгулюе гэта? наладзь працу сайту нармалёва! ня спаць! наколькі разуме тут усё аўтаматычна
Адмін --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
так. Але ж свежы артыкул "ЦІ весела табе чалавеча" праглядзела шмат людзей, а яго у папулярным нама. А старыя і зь меньшай колькасьцю праглядаў там ёсьць.
Адмін --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
між іншым заўважце - як толькі пачалі на галоўнай паказвацца апошнія фотаздымкі - адразу пачала актыўна працаваць галерэя, і ў пляне напаўнення і ў пляне наведванняў
Адмін --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Я тут трошкі не даязджаю!!! ЧАМУ У МЯНЕ З'ЯВІЛАСЯ НЕЙКАЕ ПАПЯРЭДЖАНЬНЕ???? Знізу пад маім партрэтам напісана, што у мяне 241 паведамленьне і 1 папярэджаньне!
Ну гэта ж сутнасць ваўка - грызціся. Таксама лічу несправядлівым папярэджанне Ваўку Тамбоўскаму. Ён усяго-толькі гонар дзяўчыны адстойвае. Дык за гэта па ягоных клыках? Я, калі мой голас хоць чаго значыць, за тое, каб Тамбоўскаму Ваўку папярэджанне знялі.
Галасуем разам за Тамбоўскага Ваўка, сапраўднага мужчыну на гэтым сайце (а дзе ж Ваўчок падзеўся?).