Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/h4364/data/www/vilejka.org/ed8679ecc919be65f38a855f64da252a/sape.php:3) in /home/h4364/data/www/vilejka.org/index.php on line 29
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/h4364/data/www/vilejka.org/ed8679ecc919be65f38a855f64da252a/sape.php:3) in /home/h4364/data/www/vilejka.org/index.php on line 30 Люблю глядзець фільмы!!! » Сайт горада Вілейка, Вілейскі раён
CCCP не мая эпоха. Ня вельмі часта гляджу фільмы, зробленыя СССР. Але пра знак якасьці згодзен з Вамі. Зараз навучыліся расейцы рабіць якасныя (па якасьць відэа) фільмы, але не самі ж да таго прыйшлі.
Адмін --
Узрост: --
З намі: 1 год 11 месяцаў
Паведамленняў: 530
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Папярэджанняў: 0
Калі сур'ёзна, то фільмаў гляжу ня шмат. Вось, напрыклад, ні "Піратаў Карыбскага мора", ні "Уладара калец" не глядзеў. Праўда не прынцыпова, а таму што не трапіліся пад руку. А часу каб іх адмыслова шукаць няма.
праўда сёньня дзяўчаткі прынеслі "ілюзіяніста" пра якога тут насайце шмат пісалі, сёньння мабыць пагляжу.
А я не люблю глядзець такія фільмы, як "Уладар кольцаў", ці нават "Гары Потара" не глядзеў, ні воднай часткі. Не вельмі люблю фантастыку, ну якая ўжо зусім не рэальная. Я рэаліст. Фільмаў шмат маю, і доступ ёсьць да вялікай колькасьці фільмаў. Зараз ужо й часу няма глядзець - сэсія.
Усё роўна глядзець ня буду!!! Ня вельмі люблю на столькі раскручаныя фільмі, да й па-жыцьці нічога не люблю такога.Можа і добры фільмец, але не магу... Можна разглядаць мульты, вось нядаўна паглядзеў Surf's Up. Пра пінгвінаў, прыгожа зроблены. Да і нават з сэнсам.
"А дзе ж здаровы рамантызм?" Рэалізм не азначае, што няма рамантьзму.
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 9 месяцаў
Паведамленняў: 71
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 3
Атрымаў падазяк: 8
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 1
"Уладар пярсьцёнкаў" класны фільм. Раскручаны ці не раскручаны, якая розніца? Ты ведаеш хоць адзін фільм, які б атрымаў столькі ж Оскараў? Ці гэта для цябе не паказчык? Тым больш, што фільм сапраўды файны, не горшы за "Достучаться до Небес". І ніколі не кажы дрэнна пра фільм, які нават не глядзеў.
Оскары, не для мяне. Давайце павесім апытаньне павесім пра фільм. Упэўнены, што за "Уладар кольцаў" будзе больш галасоў, але я не прынцыпова ня буду глядзець, і пастаўлю "НЕ!!!" Нейкі я завельмі прынцыповы...
Будзем рады вашай дапамозе.
Рэквізіты нашых электронных кашалькоў WebMoney: B263665708680 (беларускі рубель) E164155281496 (еўра) Z161583402556(даляр)
Вилейка водохранилище фото фотогалерея сайт города вилейка вилейка.огр форум дискуссионный клуб обсуждение новости города минская область рлс коментарии вопросы ответы скачать посмотреть послушать слушать читать лучший сайт любимый город вилейка только тут стихотворение полезная информация расписание поездов автобусов расписание работы кафе банков электронные газеты лилея волот региональная газета портал города вилейка вилейский район