Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/h4364/data/www/vilejka.org/ed8679ecc919be65f38a855f64da252a/sape.php:3) in /home/h4364/data/www/vilejka.org/index.php on line 29
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/h4364/data/www/vilejka.org/ed8679ecc919be65f38a855f64da252a/sape.php:3) in /home/h4364/data/www/vilejka.org/index.php on line 30 NATO для Беларусі - вораг ці сябра? » Сайт горада Вілейка, Вілейскі раён
The majority of Belarusian people (especially the young ones) speaks for Belarus' membership in the North Atlantic Treaty Organisation. Belarus will be with the Civilized World! Together with the Polish, Lithuanian, Latvian, Estonian and the Ukranian brothers in arms. Zhyv'ye Belarus! The motto of our membership in the NATO: to protect and to serve Belarusian people! Za Belarus'!
Паведамленне адрэдагавана 7 красавіка 2008 22:21. Рэдагавалася 1 раз(а)
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Калі не супраць гэта не абавязкова за ўступленне. Я таксама не супраць, хай жывуць і пладятца! Мне больш сымпатызуюць не члены ната такія як швейцарыя, швецыя і фінляндыя. Жывуць жа людзі без НАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ў нас як заўсёды, з агня ды ў полымя! Ад маскалёў неяк адбіліся так промся ў багну да немцаў.
Калі не супраць гэта не абавязкова за ўступленне. Я таксама не супраць, хай жывуць і пладятца! Мне больш сымпатызуюць не члены ната такія як швейцарыя, швецыя і фінляндыя. Жывуць жа людзі без НАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ў нас як заўсёды, з агня ды ў полымя! Ад маскалёў неяк адбіліся так промся ў багну да немцаў.
Гэта ты да немцаў у багну (я б яшчэ іншае слова сказаў ) палез!
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Будзце разумнейшыя, не паўтарайце чужых памылак! Немцам наша краіна патрэбна толькі дзеля таннай раб.сілы ды як рынак сбыту свайго г... А так як зараз хапае раб.сілы ў выглядзе розных палякаў ды балгар можна нашу краіну за ні дрэнныя грошы загнаць маскалям. Хто жадае ў НАТА-арэнтуйціся на ЗША там хуць словы не разыходзятца са справамі
Паведамленне адрэдагавана 10 красавіка 2008 15:26. Рэдагавалася 1 раз(а)
Пагаджаюся. Краіны-гаранты нашай незалежнасьці - ЗША і Ангельшчына. А Нямеччына бала Беларусі сябрам толькі эпізадычна (дакладней, толькі дзякуючы адзінкавым нямецкім дзеячам).
Pryvatna ja - za neutralitet. Pa-pierszaje, tak u Kanstytucyji prapisana. I u hetym sensie mnie ne padabajecca siabroústva Belarusi u ADKB i rasejskija vajskovyja bazy na naszaj terytoryji. A pa-druhoje, heapalityczna, dumaju, nam zrucznej bylo b neutralitet zachoúvac. Faktyczna, zaraz Lukaszenka vielmi akuratna mizh imi vilaje. I heta zbolszaha pravilna. Kali b tolki vykarystouvalasia u nacyjanalnych intaresach, a nie u intaresach adnoj asoby. Tamu ja za farmulouku "NATO dla nas -partnery", jakuju, prauda, tak rasejcy lubiac vykarystouvac u adnosinach z tymi, kaho unutry krainy kliczuc "uslovnym protivnikom".
У Канстытуцыі запісана пра нейтралітэт. І БНФ некалі выступаў за нейтарлітэт. Але потым Пазьняк казаў, што нейтралітэт для Беларусі - дымавая завеса (нешта ў гэтым сэнсе) перад уступленьнем у НАТА. Пакуль існуе расейская імперыя, нам бяз НАТА не абыйсьціся. Тое што гэта правільна, ускосна пацьвярджае маскальскі аскал у бок Грузіі і Украіны, якія сабраліся ў НАТА.